Скриена Flexi-тип единица со низок НСП

FWE-DAFN5V3-S

Единица за хоризонтална или вертикална скриена монтажа со мотор на вентилатор на наизменична струја

FWE-DAFN5V3-S

Карактеристики на производот

  • Приклучоци за вода и струја на иста страна: Лев приклучок за вода и лев приклучок за струја
  • Единица со најмала висина од 200 mm
  • Вентилатор Sirocco што овозможува тивко работење
  • Отворена контрола
  • Повеќе комбинации од фабрички монтиран вентил
  • Филтерот за воздух се вади лесно за да го исчистите
  • Зголемена флексибилност на капацитетот при поставување на терен

Технички детали

Документација

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.