Скриена таванска единица со низок НСП

FWE-CT

Единица за хоризонтална скриена монтажа со мотор на вентилатор на наизменична струја

FWE-CT

Карактеристики на производот

  • Лесна инсталација и одржување
  • Мотор на вентилатор со 4 брзини
  • Проток на воздух со поголема моќност
  • Опсег на жични електронски управувачи
  • Достапен статички притисок до 50 Pa
  • Широк оперативен опсег
  • Стандардно поврзување за вода на левата и на десната страна
  • Поголем сад за одвод како стандардна опција
  • Фабрички монтиран вентил (на левата и десната страна)
  • Полиетиленска изолација

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за употреба
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.