Скриена таванска единица со висок НСП

FWD-AT

Единица за хоризонтална скриена монтажа со мотор на вентилатор на наизменична струја

FWD-AT

Карактеристики на производот

  • Брзо фиксирање на системот за високоѕидна или таванска монтажа
  • Прав конектор за вод, монтиран на страната на одводот
  • Филтерот за воздух се вади лесно за да го исчистите

Технички детали

Документација

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.