Скриена таванска единица со висок НСП

FWD-AF

Единица за хоризонтална скриена монтажа со мотор на вентилатор на наизменична струја

FWD-AF

Карактеристики на производот

  • Брзо фиксирање на системот за високоѕидна или таванска монтажа
  • Прав конектор за вод, монтиран на страната на одводот
  • Филтерот за воздух се вади лесно за да го исчистите

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за употреба
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.