Касетна единица за дување во сите насоки

Round Flow - FWC-BF

Единица за таванска монтажа со мотор на вентилатор на наизменична струја без четкички. Празнење на воздухот во 360°

FWC-BF

Карактеристики на производот

  • Испуштањето на воздухот во 360° овозможува постојана распределба на протокот на воздух и температурата
  • Бел декоративен панел со модерен стил (RAL9010)
  • Дополнителен довод на свеж воздух
  • Пријатното хоризонтално испуштање на воздухот овозможува работа без провев и спречува дамки на таванот
  • Можност да се затворат 1 или 2 капаци за лесна инсталација во агли
  • Стандардна пумпа за одвод со подигнување од 850 mm ја зголемува флексибилноста и брзината на инсталација

Технички детали

Документација

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за употреба
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.