Скриена таванска единица со среден НСП

FWB-BT

Единица за хоризонтална скриена монтажа со мотор на вентилатор на наизменична струја

FWB-BT

Карактеристики на производот

  • Компактни димензии, може лесно да се монтира во тесен тавански отвор (висина на единицата: 240 mm)
  • Сад за одвод за кондензатот: разменувач на топлина и вентили за регулирање
  • Електрични мотори со 7 брзини (со термална заштита при ветер)
  • Сите 7 брзини се поврзани фабрички во терминалниот блок од разводната кутија
  • Филтерот за воздух се вади лесно за да го исчистите
  • Калем за ладење со 3, 4 или 6 реда

Технички детали

Документација

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за употреба
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.