Карактеристики на производот

 • Достапно како 20 и 25 kW
 • Единиците оптимизирани за сезонска ефикасност покажуваат колку ефикасно работи еден клима-уред преку целата сезона за греење или ладење.
 • Заменете ги постоечките системи со технологијата на R-32 без да ги заменувате цевките
 • Гарантира работа при режим на греење дури до -15°C
 • Стандарден режим на ноќна тишина
 • Максимална должина на инсталација до 100 m
 • Широк асортиман на внатрешни единици што можат да се поврзуваат
 • Максимална разлика на висина на инсталација до 30 m
 • Сезонска ефикасност, оптимизирана за сите годишни времиња.

Предности

 • Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Автоматски избира режим за греење или ладење за да се постигне поставената температура.

 • Инвертор

  Инвертор

  Компресорите со инвертор постојано ја приспособуваат брзината за да ги задоволат моменталните потреби. Помалку вклучувања и исклучува овозможуваат намалување на потрошувачката на енергија (до 30 %) и постабилни температури.

 • Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Automatically selects heating or cooling mode to achieve the set temperature.

Документација

Sorry, we could not find any documents.