Карактеристики на производот

  • За високи амбиентални температури до 52°C
  • Единици со 60 Hz
  • Климатизерите на Daikin се енергетски ефикасни и економични
  • Примена на надворешни спарени единици

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.