Топлотна пумпа со multi-scroll компресор и со воздушно ладење, голема ефикасност, стандардно ниво на бучава

EWYQ-G-XS

EWYQ-G-XS

Карактеристики на производот

  • Единечен вод на разладно средство (2 scroll-компресора) со еден испарувач
  • Компактен дизајн
  • Достапна опција за делумно и целосно враќање топлина
  • Разменувач на топлина со плоча од не’рѓосувачки челик
  • Управувач MicroTech III со супериорна логика на управување и пријатен интерфејс

Предности

  • Scroll-компресор

    Scroll-компресор

    Scroll-компресорите се состојат од две спирали од кои едната е фиксна а другата врти ексцентрично без ротација. Дизајнирани за мали и средни капацитети, овозможуваат постојана достојност и голема ефикасност низ целиот работен век

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.