Топлотна пумпа со scroll-компресор со инвертор и со воздушно ладење

EWYQ-BAWN

EWYQ-BAWN

Карактеристики на производот

 • Чилер со инвертор
 • Голема ефикасност со водечкиот ESEER во класата
 • Минимално струење при старт и кратки периоди за враќање на средствата
 • Компресор scroll на Daikin
 • Голем оперативен опсег (амбиентална температура до 43°C)
 • Без потреба од резервоар за привремено складирање за стандардни примени
 • Дигитален далечински управувач

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

 • Scroll-компресор

  Scroll-компресор

  Scroll compressors consist of two scrolls, one is fixed while the other orbits eccentrically without rotating. Designed for small and medium capacities, they provide constant reliability and high efficiency throughout its service life

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.