Топлотна пумпа со мал инвертор и со воздушно ладење

EWYA-DW1P-H-

EWYA-DW1P-H-

Карактеристики на производот

 • Ако изберете производ со R-32, се намалува влијанието врз околината 68% во споредба со R-410A и доведува директно до пониска потрошувачка на енергија, благодарение на неговата голема енергетска ефикасност
 • Чилер со инвертор
 • Херметички затворен swing-компресор со инвертор
 • Ново куќиште за надворешните единици
 • Одделен управувач MMI-2 за внатрешна инсталација

Предности

 • Swing-компресор

  Swing-компресор

  Swing type compressors have a unified vane and roller with fewer moving parts producing low vibration and friction, achieve higher reliability and efficiency compared to conventionally rotary compressors

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

Технички детали

Документација

Упатство за инсталација
Водич за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за употреба
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.