Чилер со multi-scroll компресор и со водено ладење, стандардна ефикасност, стандардно ниво на бучава

EWWQ-L-SS

EWWQ-L-SS

Карактеристики на производот

 • Двоен вод на разладно средство (4 scroll-компресора) со еден испарувач
 • Достапна верзија со топлотна пумпа
 • Компактен дизајн за лесна внатрешна инсталација или работи при реновирање
 • Голема ефикасност и достоен scroll-компресор
 • Разменувач на топлина со плоча од не’рѓосувачки челик
 • Голема флексибилност за разни примени
 • Дозволува секвентен управувач (до 4 единици) без надворешен уред
 • Достапна пумпа (ниско дигање 100 kPa и високо дигање 200 kPa) за испарувач и кондензатор
 • Управувач MicroTech III со супериорна логика на управување и пријатен интерфејс

Предности

 • Scroll-компресор

  Scroll-компресор

  Scroll compressors consist of two scrolls, one is fixed while the other orbits eccentrically without rotating. Designed for small and medium capacities, they provide constant reliability and high efficiency throughout its service life

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.