Топлотна пумпа со scroll-компресор и со водено ладење

Hydrocube - EWWQ-KBW1N

EWWQ-KBW1N

Карактеристики на производот

 • Една од најкомпактните единици на пазарот: 600 mm x 600 mm x 600 mm
 • Ниска потрошувачка на енергија
 • Ниско ниво на звук при работа
 • Мал волумен на разладно средство
 • Разменувач на топлина со плоча од не’рѓосувачки челик
 • Можно е зголемување до 183 kW
 • Лесна инсталација и одржување
 • Далечински избор за ладење или греење
 • Топлотна пумпа вода/вода, со повратно движење на водата
 • Стандардно вградени: филтер за вода, прекинувач за проток, прочистувач на воздух, приклучоци за притисок
 • Напреден µC²SE-управувач за директно поврзување со BMS на база на Modbus или со далечински кориснички интерфејс

Предности

 • Scroll-компресор

  Scroll-компресор

  Scroll compressors consist of two scrolls, one is fixed while the other orbits eccentrically without rotating. Designed for small and medium capacities, they provide constant reliability and high efficiency throughout its service life

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.