Чилер со multi-scroll компресор и со водено ладење, стандардна ефикасност, стандардно ниво на бучава

EWWQ-G-SS

EWWQ-G-SS

Карактеристики на производот

 • Единечен вод на разладно средство (2 scroll-компресора) со еден испарувач
 • Достапна верзија со топлотна пумпа
 • Компактен дизајн за лесна внатрешна инсталација или работи при реновирање
 • Создадена за монтирање врз други елементи, од две единици со единечен вод за да се овозможи помала зафатнина
 • Голема ефикасност и достоен scroll-компресор
 • Голема флексибилност за разни примени
 • Дозволува секвентен управувач (до 4 единици) без надворешен уред
 • Разменувач на топлина со плоча од не’рѓосувачки челик
 • Достапна пумпа (ниско дигање 100 kPa и високо дигање 200 kPa) за испарувач и кондензатор
 • Управувач MicroTech III со супериорна логика на управување и пријатен интерфејс

Предности

 • Scroll-компресор

  Scroll-компресор

  Scroll-компресорите се состојат од две спирали од кои едната е фиксна а другата врти ексцентрично без ротација. Дизајнирани за мали и средни капацитети, овозможуваат постојана достојност и голема ефикасност низ целиот работен век

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.