Топлотна пумпа со scroll-компресор и со водено ладење

Hydrocube - EWWP-KBW1N

EWWP-KBW1N

Карактеристики на производот

 • Една од најкомпактните единици на пазарот: 600 mm x 600 mm x 600 mm
 • Ниска потрошувачка на енергија
 • Ниско ниво на звук при работа
 • Мал волумен на разладно средство
 • Разменувач на топлина со плоча од не’рѓосувачки челик
 • Стандардно вградени: главен прекинувач, филтер за вода, прекинувач за проток, прочистувач на воздух, приклучоци за притисок
 • Можно е зголемување до 195 kW
 • Лесна инсталација и одржување
 • Далечински избор за ладење или греење
 • Топлотна пумпа вода/вода, со повратно движење на водата
 • Компатибилна со хидрауличен модул EHMC
 • Напреден µC²SE-управувач за директно поврзување со BMS на база на Modbus или со далечински кориснички интерфејс
 • Напреден pCO³-управувач за составување 2 или 3 модула

Предности

 • Scroll-компресор

  Scroll-компресор

  Scroll compressors consist of two scrolls, one is fixed while the other orbits eccentrically without rotating. Designed for small and medium capacities, they provide constant reliability and high efficiency throughout its service life

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.