Центрифугален чилер и со водено ладење, голема ефикасност, стандардно ниво на бучава

EWWH-DZXS

EWWH-DZXS

Карактеристики на производот

 • Без загуба притисок при триење, без контаминација со масло, без дополнителни системи за управување со масло и зголемен работен век на опремата благодарение на технологија со магнетни лежишта
 • Работа без масло што овозможува намалени трошоци за одржување и зголемена достојност
 • Компактна зафатнина со разменувач на топлина монтиран врз други елементи
 • Разладно средство HFO R1234zeE без потенцијал за уништување на озонот и многу низок потенцијал за глобално затоплување
 • Управувач MicroTech III со супериорна логика на управување и пријатен интерфејс
 • Одлична ефикасност при делумно оптоварување
 • Зголемена флексибилност при инсталација благодарение на ограничените димензии
 • Лесно ракување: благодарение на својата компактна големина, може лесно да се внесе низ врата
 • Голем избор на опции за да се задоволат различни барања.
 • Вибрациите на компресорот се многу слаби како резултат на дизајнот за голема брзина

Предности

 • Центрифугален компресор

  Центрифугален компресор

  Центрифугалните компресори користат пропелер и свиткан дел за да се претвори енергијата од брзината во енергија за притисок. Центрифугалните компресори се дизајнирани со дополнителни погони за променлива брзина (VFD) за супериорни перформанси при делумно

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.