Чилер со инвертор, со screw-компресор и со водено ладење, стандардна ефикасност, стандардно ниво на бучава

EWWD-VZSS

EWWD-VZSS

Карактеристики на производот

 • Оптимизирана енергетска ефикасност при услови на целосно и делумно оптоварување
 • Компактна зафатнина со разменувач на топлина монтиран врз други елементи
 • Верзија на топлотна пумпа со повратно движење на водата (производство на топла вода до 65°C)
 • Достапни се повеќе опции: преграда со звучна изолација, рапидно стартување, електричен панел што може да се отстрани итн. за да се приспособи единицата според вашите потреби
 • Еден или два независни вода за разладно средство за извонредна достојност
 • Благодарение на големиот оперативен опсег, единицата е погодна за сите можни процеси и примени
 • Потопениот разменувач на топлина со голема ефикасност овозможува максимални перформанси на единицата

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Компресорите со инвертор постојано ја приспособуваат брзината за да ги задоволат моменталните потреби. Помалку вклучувања и исклучува овозможуваат намалување на потрошувачката на енергија (до 30 %) и постабилни температури.

 • Screw-компресор

  Screw-компресор

  Компресорите single-screw содржат ротори со машки и женски навои и се дизајнирани за високи капацитети и перформанси

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.