Чилер со инвертор, со screw-компресор и со водено ладење, премиум ефикасност, стандардно ниво на бучава

EWWD-VZPS

EWWD-VZPS

Карактеристики на производот

 • Премиум енергетска ефикасност при услови на целосно и делумно оптоварување
 • Компактна зафатнина со разменувач на топлина монтиран врз други елементи
 • Верзија на топлотна пумпа со повратно движење на водата (производство на топла вода до 65°C)
 • Достапни се повеќе опции: преграда со звучна изолација, рапидно стартување, електричен панел што може да се отстрани итн. за да се приспособи единицата според вашите потреби
 • Еден или два независни вода за разладно средство за извонредна достојност
 • Благодарение на големиот оперативен опсег, единицата е погодна за сите можни процеси и примени
 • Потопениот разменувач на топлина со голема ефикасност овозможува максимални перформанси на единицата

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

 • Screw-компресор

  Screw-компресор

  Single screw compressors have rotors with male and female gears and are designed for high capacities and performances

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.