Чилер со screw-компресор и со водено ладење, голема ефикасност, стандардно ниво на бучава

EWWD-I-XS

EWWD-I-XS

Карактеристики на производот

 • Компресор single-screw без степени
 • Еден или два независни вода за разладно средство за извонредна достојност
 • Стандарден електронски експанзионен вентил
 • DX-испарувач Shell & Tube – вод на разладно средство со еден премин за намалување на падовите на притисокот
 • Достапна опција за делумно и целосно враќање топлина
 • Управувач MicroTech III со супериорна логика на управување и пријатен интерфејс

Предности

 • Screw-компресор

  Screw-компресор

  Компресорите single-screw содржат ротори со машки и женски навои и се дизајнирани за високи капацитети и перформанси

Технички детали

Документација