Чилер со screw-компресор и со водено ладење, голема ефикасност, стандардно ниво на бучава

EWWD-H-XS

EWWD-H-XS

Карактеристики на производот

  • Единици со голема енергетска ефикасност: цела линија на Eurovent класа A
  • Потопени разменувачи на топлина
  • Достапна верзија со топлотна пумпа
  • Управувач MicroTech III со супериорна логика на управување и пријатен интерфејс

Предности

  • Screw-компресор

    Screw-компресор

    Single screw compressors have rotors with male and female gears and are designed for high capacities and performances

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.