Чилер со screw-компресор и со водено ладење, голема ефикасност, стандардно ниво на бучава

EWWD-G-XS

EWWD-G-XS

Карактеристики на производот

 • Компресор single-screw без степени
 • 1-2 целосно независни вода за разладно средство
 • Стандарден електронски експанзионен вентил
 • DX-испарувач Shell & Tube – вод на разладно средство со еден премин за лесна циркулација и враќање на маслото
 • Достапна опција за делумно и целосно враќање топлина
 • Управувач MicroTech III со супериорна логика на управување и пријатен интерфејс

Предности

 • Screw-компресор

  Screw-компресор

  Single screw compressors have rotors with male and female gears and are designed for high capacities and performances

Технички детали

Документација