Центрифугален чилер и со водено ладење, голема ефикасност, стандардно ниво на бучава

EWWD-DZXS

EWWD-DZXS

Карактеристики на производот

 • Без загуба притисок при триење, без контаминација со масло, без дополнителни системи за управување со масло и зголемен работен век на опремата благодарение на технологија со магнетни лежишта
 • Работа без масло што овозможува намалени трошоци за одржување и зголемена достојност
 • Компактна зафатнина со разменувач на топлина монтиран врз други елементи
 • Управувач MicroTech III со супериорна логика на управување и пријатен интерфејс
 • Голем избор на опции за да се задоволат различни барања.
 • Одлична ефикасност при делумно оптоварување
 • Зголемена флексибилност при инсталација благодарение на ограничените димензии
 • Лесно ракување: благодарение на својата компактна големина, може лесно да се внесе низ врата
 • Вибрациите на компресорот се многу слаби како резултат на дизајнот за голема брзина
 • Оптимизирана за разладното средство R134a со голема ефикасност и компатибилна со следните генерации разладни средства

Предности

 • Центрифугален компресор

  Центрифугален компресор

  Centrifugal compressors use an impeller and volute section to convert the velocity energy into pressure energy. Centrifugal compressors are designed with either optional variable speed drives (VFD) for superior part-load performance for single or dual compressor units, or with magnetic bearings and totally oil-free operation

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.