Чилер со multi-scroll компресор и без кондензатор, стандардна ефикасност, стандардно ниво на бучава

EWLQ-L-SS

EWLQ-L-SS

Карактеристики на производот

 • Двоен вод на разладно средство (4 scroll-компресора) со еден испарувач
 • За производство на ладна вода, може да се комбинира со далечинска кондензирачка единица
 • Компактен дизајн за лесна внатрешна инсталација или работи при реновирање
 • Голема ефикасност и достоен scroll-компресор
 • Разменувач на топлина со плоча од не’рѓосувачки челик
 • Оптимизирано за употреба со R-410A

Предности

 • Scroll-компресор

  Scroll-компресор

  Scroll compressors consist of two scrolls, one is fixed while the other orbits eccentrically without rotating. Designed for small and medium capacities, they provide constant reliability and high efficiency throughout its service life

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.