Чилер со multi-scroll компресор и без кондензатор, стандардна ефикасност, стандардно ниво на бучава

EWLQ-G-SS

EWLQ-G-SS

Карактеристики на производот

 • Единечен вод на разладно средство (2 scroll-компресора) со еден испарувач
 • За производство на ладна вода, може да се комбинира со далечинска кондензирачка единица
 • Компактен дизајн за лесна внатрешна инсталација или работи при реновирање
 • Создадена за монтирање врз други елементи, од две единици со единечен вод за да се овозможи помала зафатнина
 • Оптимизирано за употреба со R-410A
 • Голема ефикасност и достоен scroll-компресор
 • Разменувач на топлина со плоча од не’рѓосувачки челик

Предности

 • Scroll-компресор

  Scroll-компресор

  Scroll-компресорите се состојат од две спирали од кои едната е фиксна а другата врти ексцентрично без ротација. Дизајнирани за мали и средни капацитети, овозможуваат постојана достојност и голема ефикасност низ целиот работен век

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.