Чилер со scroll-компресор и без кондензатор

Hydrocube - EWLP-KBW1N

EWLP-KBW1N

Карактеристики на производот

 • Една од најкомпактните единици на пазарот: 600 mm x 600 mm x 600 mm
 • Ниска потрошувачка на енергија
 • Ниско ниво на звук при работа
 • Лесна инсталација и одржување
 • Разменувач на топлина со плоча од не’рѓосувачки челик
 • Мал волумен на разладно средство
 • Стандардно вградени: главен прекинувач, приклучоци за притисок, прекинувач за проток, филтер, вентили за исклучување и прочистувач на воздух
 • Компатибилна со хидрауличен модул EHMC
 • Напреден µC²SE-управувач за директно поврзување со BMS на база на Modbus или со далечински кориснички интерфејс

Предности

 • Scroll-компресор

  Scroll-компресор

  Scroll compressors consist of two scrolls, one is fixed while the other orbits eccentrically without rotating. Designed for small and medium capacities, they provide constant reliability and high efficiency throughout its service life

Технички детали

Документација