Чилер со screw-компресор и без кондензатор, стандардна ефикасност, стандардно ниво на бучава

EWLD-J-SS

EWLD-J-SS

Карактеристики на производот

 • Компактен дизајн за лесна внатрешна инсталација или работи при реновирање
 • Полухерметички компресор single screw stepless на Daikin
 • Голема енергетска ефикасност при услови на целосно и делумно оптоварување
 • Температура на изладена вода до -10°C на стандардна единица
 • Оптимизирано за употреба со R-134a
 • Управувач MicroTech III со супериорна логика на управување и пријатен интерфејс

Предности

 • Screw-компресор

  Screw-компресор

  Компресорите single-screw содржат ротори со машки и женски навои и се дизајнирани за високи капацитети и перформанси

Технички детали

Документација