Чилер со screw-компресор и без кондензатор, стандардна ефикасност, стандардно ниво на бучава

EWLD-I-SS

EWLD-I-SS

Карактеристики на производот

  • Компресор single-screw без степени
  • DX-испарувач Shell & Tube – вод на разладно средство со еден премин за лесна циркулација и враќање на маслото
  • Стандарден електронски експанзионен вентил

Предности

  • Screw-компресор

    Screw-компресор

    Компресорите single-screw содржат ротори со машки и женски навои и се дизајнирани за високи капацитети и перформанси

Технички детали

Документација