Чилер со multi-scroll компресор и со воздушно ладење, стандардна ефикасност, стандардно ниво на бучава

EWAQ-G-SS

EWAQ-G-SS

Карактеристики на производот

 • Единечен вод на разладно средство (2 scroll-компресора) со еден испарувач
 • Компактен дизајн
 • Микроканалната технологија на разменувач на топлина го намалува количеството на разладно средство употребено во системот, со што го намалува штетното влијание врз околината
 • Достапна опција за делумно и целосно враќање топлина
 • Разменувач на топлина со плоча од не’рѓосувачки челик
 • Управувач MicroTech III со супериорна логика на управување и пријатен интерфејс

Предности

 • Scroll-компресор

  Scroll-компресор

  Scroll compressors consist of two scrolls, one is fixed while the other orbits eccentrically without rotating. Designed for small and medium capacities, they provide constant reliability and high efficiency throughout its service life

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.