Чилер со multi-scroll компресор и со воздушно ладење, стандардна ефикасност, ниско ниво на бучава

EWAQ-F-SL

EWAQ-F-SL

Карактеристики на производот

 • Достоен и ефикасен scroll-комрпесор со високи вредности за EER
 • Голем број предности благодарени на scroll-компресорите со голем капацитет: зголемена конкурентност, намалена тежина, празен простор околу единицата
 • 2 целосно независни вода за разладно средство
 • Намалена зафатнина благодарение на рамката со V-форма
 • Голем оперативен опсег: амбиентална температура до 52°C и до -18°C
 • Оваа единица може да се опреми со хидрауличен модул, со што ќе се оптимизираат времето, просторот и трошоците за инсталација
 • Управувач MicroTech III со супериорна логика на управување и пријатен интерфејс
 • Идеално решение за голема удобност и широк опсег на примена

Предности

 • Scroll-компресор

  Scroll-компресор

  Scroll compressors consist of two scrolls, one is fixed while the other orbits eccentrically without rotating. Designed for small and medium capacities, they provide constant reliability and high efficiency throughout its service life

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.