Чилер со multi-scroll компресор и со воздушно ладење, голема ефикасност, ниско ниво на бучава

EWAQ-E-XL

EWAQ-E-XL

Карактеристики на производот

 • Достоен и ефикасен scroll-комрпесор со високи вредности за EER
 • Голем број предности благодарени на scroll-компресорите со голем капацитет: зголемена конкурентност, намалена тежина, празен простор околу единицата
 • Намалена зафатнина благодарение на рамката со V-форма
 • Голем оперативен опсег: амбиентална температура до 52°C и до -18°C
 • Идеално решение за голема удобност и широк опсег на примена
 • Оваа единица може да се опреми со хидрауличен модул, со што ќе се оптимизираат времето, просторот и трошоците за инсталација
 • Управувач MicroTech III со супериорна логика на управување и пријатен интерфејс

Предности

 • Scroll-компресор

  Scroll-компресор

  Scroll-компресорите се состојат од две спирали од кои едната е фиксна а другата врти ексцентрично без ротација. Дизајнирани за мали и средни капацитети, овозможуваат постојана достојност и голема ефикасност низ целиот работен век

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.