Чилер со scroll-компресор со инвертор и со воздушно ладење

EWAQ-BAWP

EWAQ-BAWP

Карактеристики на производот

 • Чилер со инвертор
 • Голема ефикасност со водечкиот ESEER во класата
 • Минимално струење при старт и кратки периоди за враќање на средствата
 • Компресор scroll на Daikin
 • Голем оперативен опсег (амбиентална температура до 43°C)
 • Без потреба од резервоар за привремено складирање за стандардни примени
 • Дигитален далечински управувач

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Компресорите со инвертор постојано ја приспособуваат брзината за да ги задоволат моменталните потреби. Помалку вклучувања и исклучува овозможуваат намалување на потрошувачката на енергија (до 30 %) и постабилни температури.

 • Scroll-компресор

  Scroll-компресор

  Scroll-компресорите се состојат од две спирали од кои едната е фиксна а другата врти ексцентрично без ротација. Дизајнирани за мали и средни капацитети, овозможуваат постојана достојност и голема ефикасност низ целиот работен век

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.