Чилер со мал инвертор и со воздушно ладење

EWAQ-ADVP

EWAQ-ADVP

Карактеристики на производот

 • Технологија со инвертор за да овозможи пониска бучава и водечки резултати во класата ESEER
 • Широк оперативен опсег
 • Лесна инсталација на принципот приклучи и пушти
 • Монофазното напојување и слабото струење при стартот ја прават единицата идеална за станбени примени
 • Вграден хидроничен модул: без потреба од резервоар за привремено складирање и содржи стандардна пумпа и главен прекинувач

Предности

 • Swing-компресор

  Swing-компресор

  Swing type compressors have a unified vane and roller with fewer moving parts producing low vibration and friction, achieve higher reliability and efficiency compared to conventionally rotary compressors

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.