Чилер со мал инвертор и со воздушно ладење

EWAQ-ACW1

EWAQ-ACW1

Карактеристики на производот

 • Одлична ефикасност при делумно оптоварување
 • Технологија со инвертор за да овозможи пониска бучава и водечки резултати во класата ESEER
 • Широк оперативен опсег
 • Вграден хидроничен модул: без потреба од резервоар за привремено складирање и содржи стандардна пумпа и главен прекинувач
 • Лесна инсталација на принципот приклучи и пушти
 • Монофазно напојување со струја за станбени примени и модел со трофазно напојување со струја достапен за мали комерцијални примени

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

 • Scroll-компресор

  Scroll-компресор

  Scroll compressors consist of two scrolls, one is fixed while the other orbits eccentrically without rotating. Designed for small and medium capacities, they provide constant reliability and high efficiency throughout its service life

Технички детали

Документација