Чилер со мал инвертор и со воздушно ладење

EWAQ-ACV3

EWAQ-ACV3

Карактеристики на производот

 • Технологија со инвертор за да овозможи пониска бучава и водечки резултати во класата ESEER
 • Широк оперативен опсег
 • Вграден хидроничен модул: без потреба од резервоар за привремено складирање и содржи стандардна пумпа и главен прекинувач
 • Лесна инсталација на принципот приклучи и пушти
 • Монофазно напојување со струја за станбени примени и модел со трофазно напојување со струја достапен за мали комерцијални примени

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Компресорите со инвертор постојано ја приспособуваат брзината за да ги задоволат моменталните потреби. Помалку вклучувања и исклучува овозможуваат намалување на потрошувачката на енергија (до 30 %) и постабилни температури.

 • Scroll-компресор

  Scroll-компресор

  Scroll-компресорите се состојат од две спирали од кои едната е фиксна а другата врти ексцентрично без ротација. Дизајнирани за мали и средни капацитети, овозможуваат постојана достојност и голема ефикасност низ целиот работен век

Технички детали

Документација