Чилер со инвертор, со screw-компресор и со воздушно ладење, стандардна ефикасност, стандардно ниво на бучава

EWAD-TZSSB

EWAD-TZSSB

Карактеристики на производот

 • Оптимизирана енергетска ефикасност при услови на целосно и делумно оптоварување
 • Компресор single-screw без степени со инвертор
 • Напредна технологија на компресорот со вграден инвертор и променлив сооднос на волумен (VVR)
 • Компактен дизајн што овозможува мала зафатнина и помал простор при инсталација
 • Ниските нивоа на бучава при работа се постигнуваат преку најновиот дизајн на компресор и вентилатор
 • Еден или два независни вода за разладно средство за извонредна достојност

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

 • Screw-компресор

  Screw-компресор

  Single screw compressors have rotors with male and female gears and are designed for high capacities and performances

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.