Чилер со инвертор, со screw-компресор и со воздушно ладење, стандардна ефикасност, намалено ниво на бучава

EWAD-TZSR

EWAD-TZSR

Карактеристики на производот

 • Голема енергетска ефикасност при услови на целосно и делумно оптоварување
 • Компресор single-screw без степени
 • Оптимизирано за употреба со R-134a
 • Напредна технологија на компресорот со вграден инвертор и променлив сооднос на волумен (VVR)
 • Компактен дизајн што овозможува мала зафатнина и помал простор при инсталација
 • Ниските нивоа на бучава при работа се постигнуваат преку најновиот дизајн на компресор и вентилатор
 • Еден или два независни вода за разладно средство за извонредна достојност

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Компресорите со инвертор постојано ја приспособуваат брзината за да ги задоволат моменталните потреби. Помалку вклучувања и исклучува овозможуваат намалување на потрошувачката на енергија (до 30 %) и постабилни температури.

 • Screw-компресор

  Screw-компресор

  Компресорите single-screw содржат ротори со машки и женски навои и се дизајнирани за високи капацитети и перформанси

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.