Чилер со screw-компресор и со воздушно ладење, голема ефикасност, стандардно ниво на бучава

EWAD-D-XS

EWAD-D-XS

Карактеристики на производот

  • 2 целосно независни вода за разладно средство
  • Компресор single-screw без степени
  • Оптимизирано за употреба со R-134a
  • Голем оперативен опсег (амбиентална температура до -18°C)
  • Управувач MicroTech III со супериорна логика на управување и пријатен интерфејс

Предности

  • Screw-компресор

    Screw-компресор

    Single screw compressors have rotors with male and female gears and are designed for high capacities and performances

Технички детали

Документација