Чилер со screw-компресор и со воздушно ладење, стандардна ефикасност, многу ниско ниво на бучава

EWAD-D-SX

EWAD-D-SX

Карактеристики на производот

  • 2 целосно независни вода за разладно средство
  • Компресор single-screw без степени
  • Оптимизирано за употреба со R-134a
  • Голем оперативен опсег (амбиентална температура до -18°C)
  • Управувач MicroTech III со супериорна логика на управување и пријатен интерфејс

Предности

  • Screw-компресор

    Screw-компресор

    Компресорите single-screw содржат ротори со машки и женски навои и се дизајнирани за високи капацитети и перформанси

Технички детали

Документација