Чилер со инвертор, со screw-компресор и со воздушно ладење, голема ефикасност, ниско ниво на бучава

EWAD-CZXL

EWAD-CZXL

Карактеристики на производот

 • Голема ефикасност со водечкиот ESEER во класата
 • Компресор single-screw без степени со инвертор
 • Вентилатори со голема ефикасност со патентиран профил на перка за тивко работење
 • Опширен список со опции (достапна е опција за враќање топлина)
 • Широк оперативен опсег
 • Слабо струење при старт
 • Управувач MicroTech III со супериорна логика на управување и пријатен интерфејс

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

 • Screw-компресор

  Screw-компресор

  Single screw compressors have rotors with male and female gears and are designed for high capacities and performances

Документација