Чилер со screw-компресор и со слободно ладење, голема ефикасност, стандардно ниво на бучава

EWAD-CFXS

EWAD-CFXS

Карактеристики на производот

 • Чилер со слободно ладење за просторно ладење и индустриски процеси
 • Компресор single-screw без степени
 • Поголема заштеда на енергија и намалена емисија на CO2 при ладно време
 • Широк оперативен опсег
 • Управувач MicroTech III со супериорна логика на управување и пријатен интерфејс

Предности

 • Слободно ладење

  Слободно ладење

  Со употреба на ниските надворешни температури за ладење вода, слободното ладење го намалува оптоварувањето на компресорите и значајно ги намалува годишните работни трошоци при ладно време.

 • Screw-компресор

  Screw-компресор

  Компресорите single-screw содржат ротори со машки и женски навои и се дизајнирани за високи капацитети и перформанси

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.