Чилер со screw-компресор и со слободно ладење, голема ефикасност, намалено ниво на бучава

EWAD-CFXR

EWAD-CFXR

Карактеристики на производот

 • Чилер со слободно ладење за просторно ладење и индустриски процеси
 • Компресор single-screw без степени
 • Поголема заштеда на енергија и намалена емисија на CO2 при ладно време
 • Широк оперативен опсег
 • Управувач MicroTech III со супериорна логика на управување и пријатен интерфејс

Предности

 • Слободно ладење

  Слободно ладење

  By exploiting the low external air temperatures to cool the water, free cooling reduces the load on the compressors and decreases considerably the annual operating costs during the cold season.

 • Screw-компресор

  Screw-компресор

  Single screw compressors have rotors with male and female gears and are designed for high capacities and performances

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.