Чилер со screw-компресор и со воздушно ладење, стандардна ефикасност, ниско ниво на бучава

EWAD-C-SL

EWAD-C-SL

Карактеристики на производот

 • Компресор single-screw без степени
 • Голем оперативен опсег (амбиентална температура до -18°C и до 46°C)
 • 2-3 целосно независни вода за разладно средство
 • DX-испарувач Shell & Tube – вод на разладно средство со еден премин за намалување на падовите на притисокот
 • Достапна опција за делумно и целосно враќање топлина
 • Стандарден електронски експанзионен вентил
 • Управувач MicroTech III со супериорна логика на управување и пријатен интерфејс

Предности

 • Screw-компресор

  Screw-компресор

  Компресорите single-screw содржат ротори со машки и женски навои и се дизајнирани за високи капацитети и перформанси

Технички детали

Документација