Чилер со screw-компресор и со воздушно ладење, премиум ефикасност, ниско ниво на бучава

EWAD-C-PL

EWAD-C-PL

Карактеристики на производот

 • Компресор single-screw без степени
 • Одлична ефикасност при делумно оптоварување
 • Голем оперативен опсег (амбиентална температура до -18°C и до 52°C)
 • 2 целосно независни вода за разладно средство
 • DX-испарувач Shell & Tube – вод на разладно средство со еден премин за намалување на падовите на притисокот
 • Достапна опција за делумно и целосно враќање топлина
 • Стандарден електронски експанзионен вентил
 • Управувач MicroTech III со супериорна логика на управување и пријатен интерфејс

Предности

 • Screw-компресор

  Screw-компресор

  Single screw compressors have rotors with male and female gears and are designed for high capacities and performances

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.