Чилер со мал инвертор и со воздушно ладење

EWAA-DW1P

EWAA-DW1P

Карактеристики на производот

 • Ако изберете производ со R-32, се намалува влијанието врз околината 68% во споредба со R-410A и доведува директно до пониска потрошувачка на енергија, благодарение на неговата голема енергетска ефикасност
 • Чилер со инвертор
 • Херметички затворен swing-компресор со инвертор
 • Ново куќиште за надворешните единици
 • Одделен управувач MMI-2 за внатрешна инсталација

Предности

 • Swing-компресор

  Swing-компресор

  Swing-компресорите содржат перка и валјак со помалку подвижни делови и создаваат мали вибрации и триење, а овозможуваат поголема достојност и ефикасност во споредба со обичните ротациони компресори

 • Инвертор

  Инвертор

  Компресорите со инвертор постојано ја приспособуваат брзината за да ги задоволат моменталните потреби. Помалку вклучувања и исклучува овозможуваат намалување на потрошувачката на енергија (до 30 %) и постабилни температури.

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.