Високотемпературна сплит-единица Daikin Altherma

Daikin Altherma 3 H HT F - ETVX-D9W

Парапетна топлотна пумпа на принципот воздух-вода за греење, ладење и топла вода

ETVX-D9W

Карактеристики на производот

  • Вградена внатрешна единица: парапетна единица што содржи сè, заедно со резервоар за топла санитарна вода
  • Поради хидрауличните компоненти, нема потреба од компоненти од трети лица
  • Елегантниот изглед на единицата се вклопува со изгледот на другите апарати од домаќинството.
  • Bi-zone овозможува надгледување на температурата за 2 зони. Поврзете го подното греење со радијатор за да ја оптимизирате ефикасноста
  • Брза конфигурација во 9 чекора преку интерфејс во боја со висока резолуција

Предности

  • Контролор на интернет

    Контролор на интернет

    Control your indoor unit from any lcoation via smart phone, laptop, pc, tablet or touch screen

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.