Високотемпературна сплит-единица Daikin Altherma

Daikin Altherma 3 H HT F - ETVH-D6VG

Парапетна топлотна пумпа на принципот воздух-вода за греење, ладење и топла вода

ETVH-D6VG

Карактеристики на производот

  • Вградена внатрешна единица: парапетна единица што содржи сè, заедно со резервоар за топла санитарна вода
  • Поради хидрауличните компоненти, нема потреба од компоненти од трети лица
  • Елегантниот изглед на единицата се вклопува со изгледот на другите апарати од домаќинството.
  • Bi-zone овозможува надгледување на температурата за 2 зони. Поврзете го подното греење со радијатор за да ја оптимизирате ефикасноста
  • Брза конфигурација во 9 чекора преку интерфејс во боја со висока резолуција

Предности

  • Контролор на интернет

    Контролор на интернет

    Управувајте со единицата од било кое место преку паметен телефон, лаптоп, компјутер, таблет или екран на допир

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.