Високотемпературна сплит-единица Daikin Altherma

Daikin Altherma 3 H HT W - ETBX-D6V

Повратна топлотна пумпа воздух-вода со високоѕидна монтажа

ETBX-D6V

Карактеристики на производот

  • Поради хидрауличните компоненти, нема потреба од компоненти од трети лица
  • Компактните димензии овозможуваат инсталација на мал простор, затоа што скоро и да нема потреба од страничен простор.
  • Елегантниот изглед на единицата се вклопува со изгледот на другите апарати од домаќинството.
  • Комбинирајте ја со резервоар од не’рѓосувачки челик или со термален склад ECH2O.
  • Брза конфигурација во 9 чекора преку интерфејс во боја со висока резолуција

Предности

  • Контролор на интернет

    Контролор на интернет

    Управувајте со единицата од било кое место преку паметен телефон, лаптоп, компјутер, таблет или екран на допир

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.