Високотемпературна сплит-единица Daikin Altherma

Daikin Altherma 3 H HT W - ETBH-D6V

Топлотна пумпа воздух-вода само за греење со високоѕидна монтажа

ETBH-D6V

Карактеристики на производот

  • Поради хидрауличните компоненти, нема потреба од компоненти од трети лица
  • Компактните димензии овозможуваат инсталација на мал простор, затоа што скоро и да нема потреба од страничен простор.
  • Елегантниот изглед на единицата се вклопува со изгледот на другите апарати од домаќинството.
  • Комбинирајте ја со резервоар од не’рѓосувачки челик или со термален склад ECH2O.
  • Брза конфигурација во 9 чекора преку интерфејс во боја со висока резолуција

Предности

  • Контролор на интернет

    Контролор на интернет

    Control your indoor unit from any lcoation via smart phone, laptop, pc, tablet or touch screen

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.