Кондензирачки единици за примена на клима комора (пар)

ERQ-AV1

ERQ-AV1

Карактеристики на производот

  • Придобивка од големата ефикасност и брзата реакција на промената на оптоварувањето на кондензирачките единици ERQ
  • Надворешна единица контролирана со инвертор
  • Претходно дефинирани комбинации со клима комората Daikin Modular овозможуваат подготвени 'пакети со свеж воздух'
  • Топлотна пумпа R-410A

Документација

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.