Relay PCB

ERP02A50

Allows output signal of refrigerant sensor

ERP02A50

Карактеристики на производот

  • In combination with FXZA and FXSA indoor units
  • Installation box needed for FXZA

Документација

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.